Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'dovecot'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • About us
    • Our board
    • Webhosting Bar
    • Deals, partnerships
  • Administração
    • Running a Webhosting business
    • Design & Development
    • E-commerce
    • Financeiro
    • Legal
    • Marketing & SEO
    • Customer support
    • webhosting managers
  • Hospedagem
    • Domains & DNS
    • Webhosting in general
    • Revendas
    • VPS & Cloud Computing
    • Dedicated servers
    • Co-location & Datacenters
    • Emails & Database
    • Streaming & Teamspeak
    • Control panels & Softwares
    • Security
  • Classifieds
    • Domains & DNS Classifieds
    • Webhosting classifieds
    • Reseller classifieds
    • VPS & Cloud classifieds
    • Dedicated servers classifieds
    • Streaming & TeamSpeak Classifieds
    • Selling and buying companies
    • Partnerships and Sponsorship
    • Services & Jobs
    • Other offers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Name

Found 1 result

  1. Olá amigos! Recentemente, mais precisamente hoje, percebi que apesar de estar enviando perfeitamente e-mails, não estou recebendo em nenhuma conta do VPS/Cloud. O envio é normal e funciona perfeito, embora em Service Status esteja assim: exim exim-4.82-3.cp1136.x86_64 down exim-587 up Acho que porque desativei a porta 25 e 465 deixando apenas a porta 587 conforme recomendação do CGI.BR Agora porque não recebo e-mails? O serviço POP está Up... Desde já, obrigado.


×
×
  • Create New...